FAQ

Stibulum

Suspndise rutrum in lobortis vel facilisisr morbi mattis quram utei quarm convallis ornw dilam scjelqku convallis nissim.

Welkom Bij de vernieuwde site Van Kerstenkozijnen v.o.f

Wie doet de montage?

 

Montage van de door ons geleverde kunststof kozijnen geschiedt door ervaren monteurs die in vaste dienst zijn bij kerstenkozijnenvof (met een gemiddelde ervaring van minimaal 5 jaar). In verband met de garantie wordt er meestal niets uitbesteed. Door het eigen beheer hebben wij meer controle en zekerheid dat de producten juist worden geïnstalleerd.

 

 

Aanbetalen, hoe zit dat?

dit gaat altijd in overleg met onze buitendiest verkoper.

 

 

Hoeveel gaat de renovatie mij kosten?

 

Een kostenberekening kunnen wij nooit per telefoon of e-mail bevestigen. Dit mede omdat wij de situatie moeten kunnen zien en inschatten.

 

Bij een visuele presentatie van één van onze ervaren adviseurs bij u thuis kan er in 90% van de bezoeken een prijs worden afgegeven.

Bij het berekenen van de maandelijkse kosten, kunnen onze adviseurs u een richtbedrag geven,

maar wij adviseren u om daarover een afspraak te maken met onze erkende hypotheekadviseur of bij uw eigen bank of tussenpersoon te informeren.

 

Dit omdat geen hypotheek of situatie gelijk is.

 

Zijn kunststof kozijnen enkel in wit verkrijgbaar?

 

Nee, kunststof kozijnen zijn in vele RAL kleuren beschikbaar.

 

Waren er vroeger (10 jaar geleden) alleen nog steriele witte platte kozijnen, tegenwoordig zijn er kozijnen die de `looks` van hout hebben, ook de dikte van hout, met en zonder houtnerf en in 30 verschillende kleuren te leveren.

 

Hoe lang heb ik garantie op mijn kunststof kozijnen?

 

Op alles wat u door ons laat renoveren ontvangt u 10 jaar allround garantie d.w.z. 10 jaar op de introductie, 10 jaar op constructie, 10 jaar op alle kleuren, 10 jaar op montage, en 10 jaar op glas.

 

Mede doordat kerstenkozijnen. eigen montage hebben, en ook alle monteurs bij ons geschoold worden kunt u ons ten alle tijde aanspreken voor uw garantie, en u wordt dus niet van het kastje naar de muur gestuurd.

 

Heb ik nooit meer onderhoud?

 

Het reinigen van de kozijnen kan mede door de handige naar binnen draaiende ramen een fluitje van een cent zijn en staat niet in verhouding met het schilderen van de kozijnen. Vuil blijft niet tot nauwelijks op de kunststof kozijnen liggen.

 

Staat uw vraag er niet tussen?

 

Laat het ons gerust weten en wij komen er zo snel mogelijk op terug. Gelijk graag een antwoord?

Neem dan contact met ons op,via de contact formulier

Kunststofkozijnen .

Wij leveren alleen Gealan kozijnen ook de nieuwe houtlook verbinding.

VinyPlus Gevelbekleding

wij leveren en plaatsen vinyplus gevelbekleding

Kersten kozijnen dakapellen

Kersten kozijnen bouw uw dakapel traditioneel op.

Vraag vandaag nog een offerte aan en kijk hoe u kunt besparen.

Copyright © All Rights Reserved